Nahit Tingiroğlu

Kastamonuspor'dan Yine Tek Vuruş ve 3 puan

Nahit Tingiroğlu

Kastamonuspor 17 Mart 2024 tarihinde 68 Aksaray Belediyesporla yaptığı mücadeleyi tıpkı önceki maçlar gibi 1-0 kazanıp  3 puan alarak, Amed Spor Faaliyetler’le amansız yarışını sürdürdü.

Güzel bir hava azımsanmayacak bir seyirci topluluğu önünde oynanan maçta ileri ikilide oynayan Samed Ali biraz dikkatli ve üretken olsa ilk yarı 3-0 hatta 4-0 olacaktı. İlk yarı takımımız çok etkili ve atak bir oyun sergilemesine rağmen ikinci yarı malum skordan dolayı yine stres ve heyecan yaşadı. Fırat hoca anlaşılan 1-0’ı çok seviyor ama hocam biz de seviyoruz da öyle kaldığı sürece kaleci Abdullah Yiğiter üstün bir gayret göstermese ne kadar olur onu kamuoyuna bırakıyorum.

Yusuf Türk Bunu Hak Etmiyor

Sözüm Fırat hocaya. Hocam maç 1-0 giderken senin elinde 13 golü bulunan bir Yusuf Türk var. Neden bu oyuncuyu 85’inci dakikada oyuna alırsın? Son vuruşu ve adam geçme tekniği mükemmel olan Yusuf bence bunu hak etmiyor. 

Hoş Olmayan Tezahüratlar Bize Yakışmıyor

68 Aksaray, genç ve kendi futbolunu oynayan bir takım. Kalecileri vasat bir kaleci, nasıl 22 golde kaldı hayret. İkinci yarı bazı seyircilerin eski futbolcumuz Ali Kuçik ve rakip takıma yönelik, ‘Amed’den para mı aldınız?’ gibi hiç hoş olmayan tezahüratlar ve küfürler hem bize yakışmıyor hem de artık ayıp oluyor. Bir de maçın sonunda oluşan kargaşa hiç hoş olmadı. Adeta ceza almak için yalvarıyoruz. Ne gerek var? Zaten maçı almışız. Lütfen biraz dikkat.

Takım Desteklemesini Hiç Bilmiyoruz

Geçen hafta Denizli gitti Iğdır’ı 3-1 yendi. Şimdi bu takım Amed Sportif’ten para mı almış oldu? Maalesef çok düşüncesiz bir gurup var ki yaptığı küfürler rakibi maça konsantre ediyor. Daha etkili oynamasına sebep oluyor. Yine söylüyorum, takım desteklemesini hiç bilmiyoruz. 

Bu Sene Satılmazsa Ne Zaman Satılacak?

1’inci Lig’in kapısına gelmiş bir takım olarak hep almak üzerine kurulmuş bir topluluk var. Maç bedava, atkı bedava, deplasman bedava olsun da ne olursa olsun! Şimdi sormak istiyorum: Yönetim kendi cebinden atkı yaparak yanılmıyorsam Iğdır maçında herkese dağıttı. Bu atkıları bir daha görene aşk olsun. Oysa rakibimiz Iğdır her maçta atkı şov yapıyor. Zira Amed Sportif de öyle. Bizim atkılar çoktan evlerde ki yerini aldı. Ama onlar maçlara atkı ile geliyorlar yani taraftar artık şapkayı önüne koyacak. Biz bu takım için ne yapıyoruz? 1000 lira olan kombineler bile elde kaldı. Bu sene satılmazsa ne zaman satılacak, bilmiyorum. 

İskenderun Maçı Çok Önem Kazandı

Bu hafta oynayacağımız İskenderunspor maçı çok önem kazandı. Bu maçı alırsak sanki ibre bize dönecek gibi. Amed Sportif mutlaka takılacak. Önemli olan biz takılmayalım. Son olarak tüm siyasi parti adaylarını ve sivil toplum örgütü başkanlarını kulüpte futbolcularımızla iftar yapmaya davet ediyorum. Özellikle sosyal medyadan sürekli kutlama yazan vekillerimiz de dahil. Ne demek gerekiyor artık bilmiyorum, hep destek tam ve etkin destek bizi şampiyon yapacaktır. Cengiz bey ve yönetim kurulunu ve yine özellikle gece gündüz çalışan Asbaşkan Erkan Yılmaz’ı bu işin içinde bulunmuş biri olarak bir kez daha tebrik ediyorum. Allah yollarını açık etsin.

Amed Sportif’le Hesabımız Var!

Bir diğer konu Amed Sportif. Aslında bizim Amed Sportifle 2012-2013 yılından kalma bir hesabımız var. O sezon kendi sahasında deplasmanda sadece 2 galibiyeti olan Bergama’ya yenilmese biz o sene küme düşmeyecektik. Kendi sahasında penaltı da kaçırarak ve birçok pozisyondan da yararlanmayarak Bergama’ya 1-0 yenildi. Ben en çok bu hesabın kapanmasını istiyorum.

Yazarın Diğer Yazıları