• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Gücü'nden Sezon Sonu Açıklaması

Kastamonu Gücü'nden Sezon Sonu Açıklaması

Futbol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu sezon değerlendirmesini ve teşekkürlerini içeren sezon sonu açıklaması yaptı.

Futbol Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu sezon değerlendirmesini ve teşekkürlerini içeren sezon sonu açıklaması yaptı.

Kastamonu Gücü’nden yapılan açıklama şöyle: “Kadınlar 2. Lig’de 2023-2024 sezonu tamamlandı. Bu sezonla birlikte Kadınlar 2’nci Ligi’nde ikinci sezonumuzu geride bıraktık. Maddi sıkıntıların gölgesinde başladığımız bu sezonu, yönetimimizin fedakarca gayretleri, teknik heyetimizin istikrarlı çalışması ve oyuncularımızın takdir edilesi mücadelesiyle üçüncü sırada noktaladık. Grubumuzu birinci sırada bitirerek 1’inci Lig’e yükselen Gölbaşı Belediyespor’u ve diğer gruptan 1’inci Lig’e yükselen Yüksekova Belediyespor’u tebrik ediyoruz.”

Kastamonu Gücü'nden Teşekkür

“Takımımızın her zaman yanında olan Valimiz Meftun Dallı’ya, ulaşım ve zaman zaman nakdi destek sağlayan Kastamonu Belediyemize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, TÜFAD, ASKF ve paydaş kuruluşlarımıza, sponsorumuz Acacia Maden’e, maddi katkı sunan Kastamonuspor Başkanımız Cengiz Aygün ve Kastamonuspor futbolcularımıza, Salih Olağ’a, İstanbul’dan Kubilay Salihvatandaş, Rahmi Sezer ve Hüseyin Karadeniz ile bizleri sütunlarına taşıyan yerel basınımıza teşekkür ederiz.”

Bakmadan Geçme