• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Yılmaz'dan 'Sahne' Açıklaması

CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Yılmaz'dan 'Sahne' Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, Belediye Başkanlığı devir teslim töreninde Belediyenin önünde kurulan sahne ve ekran ile ilgili ortaya atılan iddialar hakkında kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında yerel seçim sürecinden bahseden Yılmaz, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimini geride bıraktık. Ne mutlu ki 1 Nisan itibariyle memleketimiz için yeni ve umut dolu bir sayfa açılmıştır. Geride bıraktığımız seçim süreci yalnız siyasi bir rekabetten ibaret kalmamış; iyiliğin kötülüğe, hakikatin yalana karşı mücadelesi haline de gelmiştir. 31 Mart günü bu şehrin insanları kötülüğe de yalana da geçit vermemiştir. Seçim kampanyamız boyunca ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Çünkü biz yüzünü halka dönerek, yalnızca halka bakarak siyaset yapıyoruz. “ ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın devamında devir teslim töreninde kurulan sahnenin Belediye imkânları ile kurulmadığı vurgulanarak, “ Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir köşe yazısında Cumartesi akşamı gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından hemşerilerimizle yaptığımız buluşmada yer alan ekran ve sahne için belediyenin borç batağında olduğu söylenmiş ve bizlerin tasarruf anlayışının “lafta” kaldığı ima edilmiştir. Her ne kadar soru sormak yerine ithamda bulunmak tercih edilmişse de, halka karşı yüreği ferah ve şeffaf bir siyasi anlayış olarak bu açıklamayı yapmakta bir beis görmüyoruz. Devir teslim töreninin ardından Belediyemiz önünde kurulan sahne ve ekran için Belediye kaynakları hiçbir şekilde kullanılmamış olup, seçim kampanyamızın bir devamı niteliğinde kendi öz kaynaklarımız ile dayanışma ve gönüllülük esasıyla organizasyon yerine getirilmiştir. “ denildi.

'Kastamonu Belediyesi’nin Adının İsrafla Anıldığı Günler Geride Kalmıştır'

Son olarak Belediyeyi şeffaf bir anlayışla yöneteceklerini belirten Yılmaz, “Bizler siyaseti hiçbir vakit “lafta” yapmadığımız gibi, halka karşı şeffaf ve açık yürekli bir belediyecilik anlayışını 5 sene boyunca bu şehirde egemen kılacağımızın sözünü bir kez daha halkımıza veriyoruz. Kastamonu Belediyesi’nin adının israfla, talanla, rantla anıldığı günler geride kalmıştır. Tasarrufun, dayanışmanın ve katılımcılığın egemen olduğu Halkçı Belediyecilik 6 Nisan Cumartesi akşamı gerçekleşen devri teslim töreniyle birlikte ilk örneklerini vermeye başlamıştır. “ dedi
 

Bakmadan Geçme