Belediye Personeli, Zam Sonrası O Belediye Başkanını Omuzlarda Taşıdı

İşçiler için maaşlarda önemli bir artış gerçekleştiren belediyede, en düşük işçi maaşı yaklaşık yüzde 60 artarak 31 bin 103 lira oldu. Belediye Başkanı omuzlarda taşındı.

Yalova’nın Çiftlikköy Belediyesi'nde çalışan işçiler için maaşlarda önemli bir artış gerçekleşti. En düşük işçi maaşı yaklaşık yüzde 60 artarak 31 bin 103 lira oldu.

Yapılan zamla birlikte en düşük işçi maaşı 18 bin 477 liradan, 31 bin 103 liraya yükseldi. Bayram harçlığına yüzde 900 artış yapılarak, Ramazan Bayramı için 5 bin TL'ye, Kurban Bayramı için ise 10 bin TL'ye çıkarıldı. 

Çiftlikköy Belediyesi ve Zirvekent A.Ş ile Hizmet- İş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu sözleşme töreni Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda yapıldı. 

Maaş zammı protokolünde Başkan Ali Murat Slipagar’ı kapıda karşılayan belediye işçileri, meşale ve alkışlarla “Büyük Başkan” sloganı atarak Başkan Slipagar’ı  omuzlara çıkararak aldıkları zammı coşkuyla kutladı. 

Tören de çeşitli plaket ve hediyeler takdim edildi. İmzaların atılması sonrasında büyük sevinç yaşayan işçiler, Başkan Silpagar'la hatıra fotoğrafı çekildi.

Bakmadan Geçme