Seçimden Çıkan Muhtarları Yine Seçime Girdi

Daday Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı 1'inci Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım Başkanlığında yapıldı.

Genel Kurul Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Birlik Başkanı Kaymakam Ayşegül Yıldırım, muhtarların öneri ve taleplerini dinledi ve konularının çözüme kavuşturulması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.  31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra muhtarlar bu seferde Birlik Encümen Üye Seçimi yaptı.

Gizli oylama ile yapılan seçimde Birlik Encümen Üyeliğine, Bolatlar Köyü Muhtarı M. Levent Uğuzbalaban, Kayabağı Köyü Muhtarı Mehmet Ali Meydan, Çavuşlu Köyü Muhtarı Hüseyin Çiftçi, Örencik Köyü Muhtarı Muzaffer Ortakçı ve Karamık Köyü Muhtarı Hüseyin Köse aday oldu. 

Yapılan oylama sonucunda 27 oy alan Bolatlar Köyü Muhtarı M. Levent Uğuzbalaban, Örencik Köyü Muhtarı Muzaffer Ortakçı 14 oy, Çavuşlu Köyü Muhtarı Hüseyin Çiftçi 11 oy, 17'şer oy alan Kayabağı Köyü Muhtarı Mehmet Ali Meydan ve Karamık Köyü Muhtarı Hüseyin Köse arasında çekilen kura çekimi sonucunda ise Kayabağı Köyü Muhtarı Mehmet Ali Meydan Birlik Encümen Üyeliğine seçildi. 

Bakmadan Geçme