• Haberler
  • Siyaset
  • MHP İl Başkanı Emre Şahin: 'Verilen Mesaj Mühimdir'

MHP İl Başkanı Emre Şahin: 'Verilen Mesaj Mühimdir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Emre Şahin açıklamasında, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Kastamonu’muzda huzur, güven ve sükûnet ortamı içinde tamamlanmış, bu suretle kesin olmayan sonuçlar belli olmuştur. Elbette kıymetli hemşehrilerimizin takdir ve tercihi başımızın üstündedir. Sandıktan çıkan demokratik karara saygımız da tamdır. Hemşehrilerimizin özellikle Merkez’de sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu demokratik mesajı almış, seçim sonuçlarının çok boyutlu değerlendirmesini yapmak üzere teşkilatımız kolları sıvamıştır. Bu nedenle karamsarlığa ve ümitsizliğe mahal yoktur, mücadelemiz ve hemşehrilerimize hizmet azmimiz şevkle ve hız kesmeden sürecektir. Unutulmasın ki; yel kayadan sadece toz alır” ifadelerini kullandı.

‘Hemşehrilerimize Hizmet Etmek Heyecanı, Azim ve Kararlığı İçerisindeyiz’

İlçe belediyelerine değinerek sözlerine devam eden Şahin; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm ilçelerimizde kazanmak üzere inanmış kadrolarımız ile bir seçim kampanyası yürüttük. Bazı ilçelerimizde çok küçük oy farkları ile kaybettiğimiz ilçe belediyelerimiz bulunmaktadır. Diğer taraftan Milliyetçi Hareket Partisi kadroları ile buluşan Cide, Azdavay, İnebolu ve Hanönü ilçelerimize bizleri layık gören hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Mevcutta yönetmekte olduğumuz Tosya, Çatalzeytin, Seydiler, İhsangazi ilçelerimizdeki kazanan Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclisi üyelerimize ve hemşehrilerimize bizlere duydukları güvenden ve destekten ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 8 ilçe belediyesi ile önümüzdeki 5 yıl kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmek heyecanı, azim ve kararlığı içerisindeyiz. Yine aynı şekilde İl Genel Meclisi sayımız 14 üyeden 17 üyeye yükselmiştir. Son olarak davamıza inanan teşkilatçılığını kişisel hırs ve çıkarlarının üzerinde gören dava arkadaşlarıma ve bizleri destekleyen kıymetli hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme