ZMO'da Dilek Özdemir Güven Tazeledi

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) 49'uncu Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Dilek Özdemir, yapılan seçimler sonrasında güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

ZMO'da Dilek Özdemir Güven Tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Divan Başkanlığına Abdurrahman Karakaya, Başkan Yardımcılığına Neriman Delge, Yazman üyeliklere Özkan Özdemir ve Şule Küpeli’nin getirildiği kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 

İl Temsilciliği Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda ZMO İl Temsilciliği çalışmaları görüşülerek, 49’uncu dönem faaliyet raporu İl Temsilcisi Dilek Özdemir tarafından okundu. Faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. Yeni dönem çalışmaları üzerine görüşlerin ardından İl Temsilciliği Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelikleri ile delege adaylarının belirlenmesine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda; İl Temsilciliği Yönetim Kurulu asıl üyeliğine; Dilek Özdemir, İl Temsilci Yardımcısı Sezgin Acar, Oda Genel Kurulu Delegeliğine de Ünsal Dibekoğlu seçildi.

‘Elimizden Gelen Hizmeti Vermeye Devam Edeceğiz’

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan ZMO İl Temsilcisi Dilek Özdemir; “Öncelikle Kastamonu Ziraat Mühendisleri Odamızın bu noktaya gelmesinde emeği geçen ve genel kurulumuza katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Yeni dönemde de ben ve yönetim kurulu üyelerimiz öncelikli olarak meslektaşlarımızın sorunlarını tespit ederek çözüm arayışlarında bulunmanın yanı sıra ilimizin tarımı için yapılabilecek tüm faaliyetlerde en ön sıralarda yerimizi alacağız. Yine ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışarak, memleketimiz tarımı için elimizden gelen hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ayrıca 104’üncü yıldönümünü kutladığımız İlk Türk Kadın Mitingi’nin düzenlendiği tarih olan 10 Aralık gibi Kastamonu için önemli günlerden birine denk gelen genel kurulumuzda bir kadın olarak bu göreve layık görülmem bir kez daha ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde kimse ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim diyemez’ sözlerini bana hatırlatarak ninelerimizden aldığımız bayrağı bugünde taşıma sorumluluğu bana hatırlattı. Bu göreve bu anlamlı günde tekrar seçilmemin mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Önümüzdeki dönemde de beraberce el ele vererek mesleğimiz, meslektaşlarımız, ilimiz ve ülkemiz tarımı için her türlü hizmeti vermek en büyük arzumuzdur” dedi.

Bakmadan Geçme