Zafer Partisi Projelerini Paylaşmaya Başladı

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, Belediye Başkan Adayları Mustafa Bostancı'nın projelerini paylaşarak bilgilendirmede bulundu.

Zafer Partisi İl Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede; “Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı olarak, Sayın Başkanımız Mustafa Bostancı'nın vizyoner projelerini ve hedeflerini sizlerle paylaşmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Bu kapsamda, Başkanımızın geleceğe dair önemli adımlarını içeren bir dizi bildirinin ilkini bugün sizlerle paylaşmak istiyoruz. Kastamonu’nun tarihine saygılı ve geleceğine adanmış bir lider olan Mustafa Bostancı, Zafer Belediyesi'nin yönetiminde bilimsel ilkeleri ön planda tutarak, halkın ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanacak ve şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirecek önemli projeleri hayata geçirecektir. Bu projelerin detaylarını sizlere yazılı ve video formatlarında sunacağız. Bu önemli bildiri serisinin ilkini yazılı metin olarak paylaşıyoruz ve aynı zamanda bir video sunumu da hazırlanmıştır.  Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı olarak, halkımıza hizmet etme sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyor, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla şehrimizi daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz” denildi. 

‘Bilimsel Belediyecilik ve Halkın Hizmeti İçin Kararlı Adımlar’

Mustafa Bostancı’nın projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan Zafer Partisi İl Başkanlığı; “Zafer Belediyesi olarak, şehrimizin geleceğini şekillendirirken bilimsel ilkelerden ve halkın ihtiyaçlarından ödün vermeden yola çıkıyoruz. Bu doğrultuda, Zafer Belediyesi bünyesinde kurulacak Belediye Enstitüsü ve Belediye Planlama Teşkilatı, kaynaklarımızı rant grupları için değil, halkımızın ihtiyaçları için kullanacak, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacaklardır. Zafer Belediyesi olarak uyuşturucu sorununa karşı etkin bir mücadele yürüteceğiz. Belediye zabıtalarımız, özellikle okul çevrelerinden başlayarak gençlerimizi uyuşturucu tehlikesinden koruyacak ve torbacılardan emniyete istihbarat sağlayacaktır. Her mahallemizde gençlerimizin spor yapabileceği futbol, basketbol, voleybol gibi alanlar oluşturacak ve atanamayan beden eğitimi öğretmenlerini istihdam ederek gençlerimizi spora yönlendireceğiz. Bu sayede, gençlerimiz arasında spor duvarları örerek uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım atmış olacağız. Ayrıca, Kastamonu Spor taraftarlarını destekleyecek ve şehrimizi betona boğulmayan, yeşil alanlarla donatılmış bir görünüme kavuşturacağız. Bu doğrultuda ilk adımımız, Sinan Ateş Parkı ve Kütüphanesi’nin inşası olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme