• Haberler
  • Siyaset
  • Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahsuvaroğlu'ndan Kastamonu Temasları

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahsuvaroğlu'ndan Kastamonu Temasları

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Tuğba Mızrak Demirbağ ile Zafer Partisi Karadeniz Sorumlusu İlhan Alpboğa ilimizi ziyaret etti.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahsuvaroğlu'ndan Kastamonu Temasları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Tuğba Mızrak Demirbağ ile Zafer Partisi Karadeniz Sorumlusu İlhan Alpboğa Kastamonu'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgilendirmede bulunan Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu; “Geçen hafta esnaflara yönelik başladığımız ziyaretlerimize bu hafta da kurum ve STK ziyaretleri ile devam ediyoruz. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfü Şahsuvaroğlu, Kurucular Kurulu Üyemiz ve Genel Başkan Danışmanı Sayın Tuğba Mızrak Demirbağ, Karadeniz Sorumlumuz Sayın İlhan Alpboğa ve il yönetimimizle birlikte; İl Emniyet Müdürü Sayın Kayhan Ay, Türk Ocağı Başkanı Sayın Mehmet Serhat Yılmaz, Muhtarlar Derneği Sayın Muammer Yapıcıoğlu ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur ile yaklaşan yerel seçimlerdeki izleyeceğimiz politikaları görüştük” dedi.

‘Kastamonu Emniyet'e Teşekkür’

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahsuvaroğlu'ndan Kastamonu Temasları

Gerçekleştirdikleri görüşmelere değinen Osmanoğlu; “Zafer Partisi Genel Merkez Heyeti ve İl Yönetimi olarak İstiklâl Yolu Zafer Yürüyüşümüz sırasında Emniyet Teşkilatımızın güzide mensupları güvenliğimizi titizlikle sağladıkları için Genel Başkan Ümit Özdağ'ın teşekkürlerini İl Emniyet Müdürü Sayın Kayhan Ay'a ilettik. Tüm emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyoruz."

Kastamonu Türk Ocağı'na Ziyaret

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahsuvaroğlu'ndan Kastamonu TemaslarıZafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu: "Kastamonu Türk Ocağımızı ziyaret ettik. Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı kutlama programlarının topluma etkileri kapsamında istişarelerde bulunduk. Ocak Başkanımız değerli tarihçi Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz yazdığı kitaplardan Genel Başkan Yardımcımız Lütfü Şahsuvaroğlu’na hediye etti. Türk milleti ve onun gözdesi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Muhtar Yapıcıoğlu'na Tebrik

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahsuvaroğlu'ndan Kastamonu Temasları

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu: "Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu'na ziyaretimizde muhtarlarımız ile demokrasimiz üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Derneğin tarihi konağındaki, yaşayan müzecilik açısından güzel bir örneği olan, Muhtar Müzesini gezdik. Sayın Muammer başkanı ve yönetimini özverili çalışmaları için kutluyoruz."

'Önce Tarım Diyoruz'

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahsuvaroğlu'ndan Kastamonu Temasları

Osmanoğlu son olarak: "Günümüzde kiminle konuşsanız ülke sorunlarının başında üretim eksikliği var. Biz Zafer Partisi’ni kurduğumuzdan beri ‘Önce Tarım’ diyoruz. Ziraat Odası Başkanı Sayın Mehmet Butur ile Kastamonu çiftçisinin sorunlarını masaya yatırdık, tarım politikalarımızı paylaştık. İlgi ve konukseverliğine teşekkür ediyoruz."

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme