Zafer Partisi 3'üncü Yılını Kutluyor

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Zafer Partisi'nin kuruluşunun 3'üncü yıl dönümü münasebetiyle açıklama yapıldı.

Zafer Partisi İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Bugün, Zafer Partisi'nin 3’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlarken, partimizin temelini atan o anlamlı anları hatırlıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Prof. Ümit Özdağ ve yol arkadaşları, 19 Mayıs’ta Türk İstiklal Harbi’nin başlangıç gününde, önce Anıtkabir’e giderek İstiklal Harbimizin önderi ve devletimizin kurucusu Aziz Atatürk’ü minnetle andılar. Daha sonra, Türklüğün köklerine, Türkistan’a, anlamlı bir yolculuk gerçekleştirdiler. Türk Milletinin Müslüman Türk kimliğini şekillendiren Hoca Ahmet Yesevi’nin türbesinde dua ettiler. Buradan alınan bir avuç toprağı, Hacı Bektaş Veli Hazretlerinin türbesine getirerek, oradaki karadut ağacının köklerine bıraktılar. Bu, Türk milletinin Anadolu’daki varlığını simgeleyen kararlılığımızın ifadesidir. Bugün, Türk milletinin Anadolu'da varlığı ekonomik olarak tehdit altında. Halkın satın alma gücünün yok denecek kadar az durumda olmasına rağmen Araplara, Ruslara, İngilizlere bu topraklarda asırlardır yaşamış olan Türk milletinin daireleri, fabrikaları, arsaları satılmakta ve ekonomik olarak sömürge altına girmektedir. Bu durum, devletimizin hakimiyetini zayıflatarak, çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atmaktadır. Biz, Türk milletinin ekonomik bağımsızlığını kazanması için var gücümüzle çalışacağız. Zafer Partisi, Atamızın hedeflediği gibi, gelecek nesillere hür bir irade ve özgür bir yaşam sunmak için var gücüyle mücadele edecek” denildi.

‘Ülkemizi Aydınlık Bir Geleceğe Taşımaya Kararlıyız’

Zafer Partisi İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamanın devamında; “Fakat Zafer Partisi, sadece Türkiye'yi stratejik göç tehditlerinden korumayı amaçlayan bir parti değil; aynı zamanda adalet, liyakat ve ekonomik kalkınmayı öncelik edinen bir partidir. ‘Sığınmacıları geri göndermek dışında politikanız yok mu?’ diye soranlara cevabımız nettir: ‘Biz, ülkemizin tüm sorunlarını sığınmacıları geri göndererek çözmeye başlayacağız.’ Ayrıca Türkiye, sığınmacılar krizinin yanı sıra ciddi bir devlet krizi de yaşamaktadır. Türk Milleti, sınırlarında, şehirlerinde, köylerinde ve mahkemelerinde devletini görmek istemektedir. Türk Milleti, kendi devletini geri istiyor. Zafer Partisi, Türk Milletine, güçlü ve bağımsız bir Türk Devleti’ni yeniden kazandıracak. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı en ciddi sorunlardan biri, kötü yönetilen ekonomi. Çiftçilerimiz ve köylülerimiz, artan maliyetler ve durgunluk karşısında seslerini yükseltiyor. Ekonomide derinleşen kriz, sabır ve tevekkül sahibi çiftçilerimizi bile eyleme geçmeye zorluyor. Yükselen enflasyon, iflaslar ve kontrolsüz israf, toplumun her kesiminde tepkiye yol açıyor. Zafer Partisi’nin ekonomik kalkınma stratejisi, sürdürülebilir ve planlı bir büyümeye dayanıyor. Tarımda kendine yeten bir Türkiye hedeflenirken, köylerimizin modern tarım uygulamalarıyla yeniden canlandırılması, imalat sanayinde büyük yatırımlar yapılması ve teknoparklar aracılığıyla yüksek teknolojiye dayalı projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor. Bu büyük değişimin temelleri ise hukukun üstünlüğü, yolsuzlukla mücadele ve eğitim sisteminin yeniden yapılandırılması üzerine kurulacak. Değerli Kastamonulular, Zafer Partisi olarak milletimizin yanında olmaya, onun haklarını savunmaya ve ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşımaya kararlıyız. Türk Milleti'nin hak ettiği güçlü, bağımsız ve müreffeh Türkiye için durmadan çalışacağız. Birlikte başaracağız, Zafer, Büyük Türk Milletinin olacak” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme