Zafer Bayramı'nda kazananlar ödüllendirildi

Cide Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren katılımcılar belli oldu.

Zafer Bayramı'nda kazananlar ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyonunda Cide Kaymakamı Tuncay Karataş ve Belediye Meclis Üyesi Yüksel Gücerdem ilk maçı yaparak turnuvanın açılışını gerçekleştirdiler.

Zorlu müsabakalar sonucunda erkeklerde; 1’inci Hasan Altunkaya, 2’nci Emre Mutlu ve 3’üncü Raşit Emircan Yaprak oldu. Kadınlarda ise; 1’inci İrem Yaprak, 2’nci Özlem Yaprak ve 3’üncü Özlem Kale oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk, Özgürlük ve Gençlik Parkı’nda düzenlenen konser öncesi, dereceye giren sporculara Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu ve İlçe Kaymakamı Tuncay Karataş ödüllerini takdim ettiler. 

“TÜM SPOR ALANLARINDA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu yaptığı açıklamada: “Dün olduğu gibi bugün ve yarın da spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. İlçemizde, birçok spor dalında yetenekli gençlerimizin olduğunun farkındayız. Ülkemizde hatta dünyada ilçemizi temsil edip derece kazanan arkadaşlarımız var. Bu yüzden spora olan ilgiyi daha da artırmamız için bu tarz etkinlikleri oluşturmaya, bunun üzerinde yoğunlaşmaya devam etmeliyiz. Masa tenisi turnuvası da bu düşüncelerimizden bir tanesi. Tüm spor alanlarında desteğimiz sürecek. Turnuvaya katılan vatandaşlarımıza teşekkür eder, derece yapan arkadaşlarımızı da tebrik ederim“ dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme