Yurduntepe'ye Ücretsiz Mi Girilecek?

Kastamonu İl Genel Meclisi'nde görüşüldü. Ilgaz Yurduntepe'ye ücretsiz mi girilecek?

Yurduntepe'ye Ücretsiz Mi Girilecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) kasım ayı toplantıları İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında devam ediyor. Toplantıda, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuncay Sönmezışık, Yurduntepe’ye ilişkin önemli bir gelişmeyi paylaştı.

Dünkü oturumda İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı tahmini gider bütçesi özel kalem, sosyal işler bölümleri ve gelir bütçesi görüşülerek meclisin bilgisine sunuldu.

Yurduntepe'ye Ücretsiz Mi Girilecek?‘Yurduntepe’ye Gelenler Ücret Ödemeyecek’

İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuncay Sönmezışık, burada yaptığı konuşmada, Yurduntepe Kayak Merkezi’yle ilgili bir çalışma yapıldığını dile getirerek; “Bu çalışma olumlu sonuçlanırsa Yurduntepe’ye gelenler ücret ödemeyecek. O da gelen sayısını fark ettirecek. Turların bu sebepten dolayı çok iptal ettiği oldu. Onlar için bunlar masraf sayılıyor. Bu sene iyi de kar yağarsa güzel bir sezon geçeceğini düşünüyoruz” dedi.

‘Geçen Yıl Kar Ederek Sezonu Kapattık’

Geçen yıl sezonun kısa sürdüğünü aktaran Sönmezışık; “535 bin 887 lira gelir elde ettik. 1 milyon 250 bin lira da kiradan gelir elde edildi.  Toplam gelir 1 milyon 785 bin 87 lira, gider 439 bin 850 lira gider gerçekleşti. Aradaki fark ise 1 milyon 346 bin lira kar ederek sezonu kapattık” diye konuştu.

Bakmadan Geçme