Yurdun Tepe için 10 milyon TL daha yolda

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü beraberinde AK Parti Milletvekili Metin Çelik ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlı ile birlikte ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında, Bakan Ersoy ile yapılan görüşme hakkında bilgi verdi. AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Yurdun Tepe Kayak Merkezi için talep...


AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; beraberinde AK Parti Milletvekili Metin Çelik ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlı ile birlikte ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında, Bakan Ersoy ile yapılan görüşme hakkında bilgi verdi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Yurdun Tepe Kayak Merkezi için talep ettikleri 20 milyon TL’nin dana önceden 5 milyon lirasının gönderildiğini ve önümüzdeki haftada 10 milyon TL’nin daha göndereceğini açıkladı.

 “5 MİLYON TL İSE ÖNÜMÜZDEKİ AY İÇERİSİNDE AKTARILACAK”

Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; “Geçtiğimiz aylarda Kastamonu ziyaretinde Kastamonu İl Özel İdaresi’ne aktarılmak üzere 20 milyon TL’lik bir kaynak talebimiz olmuştu. Sayın Bakanımız, bu talebimizi yerinde bularak ilk etapta 5 milyon TL’lik kısmını İl Özel İdaresi’nin hesabına aktarmıştı. Sayın Bakanımızı, tekrar Ankara’da ziyaret ettik ve geri kalan miktarla ilgili talepte bulunduk. Sayın Bakanımız, önümüzdeki hafta içerisinde 10 milyon TL’lik daha bir kaynağın İl Özel İdaresi’ne göndereceğini söyledi. Son olarak geri kalan 5 milyon TL ise önümüzdeki ay içerisinde İl Özel İdaresi’ne aktarılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığımız, uzun zamandır sürüncemede olan Yurdun Tepe Kayak Merkezi’nin tamamlanması için 20 milyon liralık kaynağı bizlere gönderdi. Sayın Bakanımızı, Kastamonu’ya davet ettik, inşallah Ağustos ayı içerisinde uygun bir zamanda şehrimizi ziyaret edeceklerini ifade ettiler” dedi. Ünlü, önümüzdeki günlerde diğer bakanlıklara da ziyaretlerde bulunacaklarını ve Kastamonu’nun ihtiyaç duyduğu tüm yatırımlarla ilgili destek taleplerini de ileteceklerini kaydetti.

Bakmadan Geçme