Yılın Gözdesi Helen Gelinlikler

Yaz aylarıyla birlikte düğün sezonları hız kazandı. Çiftler, hayallerindeki düğünü gerçekleştirmek için hazırlıklara başladılar. Bu durum düğün sektörüne canlılık getirdi.

Gelinlik ve damatlık, düğün hazırlıklarının başında yer alırken çiftler en çok hangi modelleri tercih edeceği merak konusu oldu. Ünal Gelinlik Salonu sahibi Ünal Ercan Kaş bu yıl Kastamonu’da en çok tercih edilen gelinlikler hakkında açıklamada bulundu.Yılın Gözdesi Helen Gelinlikler

Hafif ve şık tasarımların bu yıl tercih edildiğini belirten Ünal Ercan Kaş; “Bu yıl Kastamonulu genç kızların tercih ettiği gelinlik modelleri Helen ve Balık modelleri. Kastamonu’muzda da diğer yerlerde olduğu gibi tercihini bu modellerden yana kullanmaktadır. Yüzdeye vurduğunuz zaman Helen ve balık bu yıl en çok tercih edilen rövanştaki modeller diyebiliriz. Hem fiyat olarak daha hesaplı, ağır, kabarık, çok işlenmiş gelinlikler bu yıl vatandaşlarında maddi durumları uygun olmaması sebebiyle daha çok tercih ediliyor. Helen daha az tarlatansız, az kabarık bir model. Elimizde 500 adet açık, 500 adet kapalı ürün bulunmaktadır. Vatandaşların internet olsun, çeşitli yerlerde gördükleri ürünleri bir benzerleri bizde muhtemelen vardır. Gelinlik modellerinde gelinlerimiz asla dantelden vazgeçmiyor. Bu yılda danteller varlığını koruyor gelinliklerde. Dantelleri Helen modelde de balık modelde dikebilirsin ve görebilirsin. Bu yıl çok fazla kabarık gelinlikler tercih edilmedi. Bu yıl düğün salonu sahibi arkadaşlarla da konuştuğumuzda Kastamonu’da düğünlerde yüzde 20 civarında bir azalma olduğunu söylemekteler. Biz Ünal Gelinlik Salonu olarak ürünlerimizi sadece Kastamonu’da değil ir kaç ile satmaktayız. Kotamızı bu yıl doldurmak üzereyiz. Bu yıl yine yoğun bir yıl geçiriyoruz” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme