Yıldız ile Hakan Dünya Evine Girdi

Kastamonu Karayolları Müdürlüğü'nde görevli Kemal Eskici ve eşi Saide Eskici'nin kızları İş Bankası'nda görevli Yıldız Eskici ile 17'nci dönem Kastamonu Milletvekili merhum Şaban Küçükoğlu ve eşi Selman Küçükoğlu'nun oğulları, iş insanı İbrahim ve Av. Baha Küçükoğlu'nun kardeşi iş insanı Hakan Küçükoğlu Park Dedeman Oteli Salonu'nda yapılan törenle evlendiler.

Yıldız ve Hakan çiftinin nikâhını Belediye Başkanlığı Evlendirme memuru Ekrem Balcı kıyarken, şahitliklerini de Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, eski Taşköprü Belediye Başkanlığı ve Milletvekili Hasan Altan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Cumhuriyetleri Ofis Başkanı, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Hacı Halil Avşarata, Gönüllerde Birlik Vakfı Başkanı Kadir Mahir Damatlar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Üstün Göksoy, Yaşar Dağdelenoğlu, Emine Bedia Demirci yaptı. Aile Cüzdanını veren Murat başesgioğlu ve diğer şahitler çifte mutluluklar diledi. 

Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Ekşioğlu da çifte Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Düğün törenine şahitlerden başka çok sayıda davetli katıldı.

Bakmadan Geçme