• Haberler
  • Genel
  • Yeşilay Koordinatörlüğü Toplantısı Yapıldı

Yeşilay Koordinatörlüğü Toplantısı Yapıldı

Yeşilay 10'uncu Bölge Koordinatörlüğü'ne bağlı Samsun, Bartın, Karabük, Sinop, Kastamonu ve Karabük illerinin Şube Başkanları, Kadın ve Gençlik Komisyonu Başkanları, Yeşilay Spor Kulübü Başkanları, Yedam ve Şube Personellerinin katılımlarıyla Kastamonu Şubesi'nin ev sahipliğinde planlanan 10'uncu Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Mesut Şeker, Bölge Koordinatörü İzzet Serhat Köylü'ye, Yeşilay Genel Merkezinden toplantıya katılım sağlayan İsmail Memiş, Şevket Özerdem’e ve diğer illerden gelen üyelerimize teşekkür ederken, misafirleri ağırlamaktan ve ilimizi tanıtmaktan memnun olduğunu ifade etti. 

Şeker; ayrıca Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadelede ciddi bir çalışma yürütmekte olduğunu bu anlamda bölge genelindeki illerin katılımıyla gerçekleşen bu tür toplantıların, yapılacak çalışmaların çeşitlendirilmesi adına istişare etmek ve paylaşımda bulunmak için çok önemli oluğunu vurguladı. Sabah kahvaltısı ile başlayan program bilgi paylaşımı ve sunumların ardından şehir gezisi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme