• Haberler
  • Genel
  • Yardımları daha profesyonel yapmayı hedefliyor

Yardımları daha profesyonel yapmayı hedefliyor

Muhtarlık görevinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak ile ön plana çıkan Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu, il merkezinde muhtarlarla el ele verip, yardımları daha profesyonel bir şekilde ulaştırmayı hedeflediğini söyledi. Mahallesinde ihtiyaç sahiplerine geçtiğimiz dönemde yardımda bulunmak için çabaladığını söyleyen Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu 'Yaklaşık 4 yıldır mahallemizde kıyafet yardımı yapıyoruz. Bu yardım kampanyamız artık...


Muhtarlık görevinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak ile ön plana çıkan Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu, il merkezinde muhtarlarla el ele verip, yardımları daha profesyonel bir şekilde ulaştırmayı hedeflediğini söyledi.

Mahallesinde ihtiyaç sahiplerine geçtiğimiz dönemde yardımda bulunmak için çabaladığını söyleyen Beyçelebi Mahallesi Muhtarı Rıfat Cozuroğlu; “Yaklaşık 4 yıldır mahallemizde kıyafet yardımı yapıyoruz. Bu yardım kampanyamız artık beni de aşmaya başladı. Yardım ağımız çok genişledi. Türkiye’nin birçok yerinden yardım geliyor ve ilçelerden de kıyafet yardımı almak isteyenler muhtarlarımız aracılığıyla bize geliyorlar. Bu yardımları daha profesyonel olarak yapmayı hedefliyorum. Bunu tamamen Kastamonu’ya özgü, Kastamonu muhtarlarına özgü bir hale getirmeyi hedefliyoruz. 20 mahallemizin de isminin geçebileceği bir şekilde yapabilirsek, Türkiye’de bir ilk olacağımızı düşünüyorum” dedi.

“YARDIMLARA ARACI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Daha önce başlattıkları yardım kampanyalarının devam ettiğini söyleyen Cozuroğlu; “Mahallemde insanlarıma yardımcı olmak için çabalıyorum. Halkımızı duyarlı olmaya davet ettik. Onlarda çağrımıza kulak verdiler. Elimizden geldikçe yardımlara aracı olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayından da birçok yardım oldu. Ben bunu severek yapıyorum. Bu gönül işidir” ifadelerini kullandı.

“MAHALLEMİZİN SOSYAL AKTİVİTELERİNİ YERİNE GETİREBİLECEĞİ BİR ALANIMIZ YOK”

Seçimler sonrasında yeni bir döneme girdiklerini söyleyen Muhtar Cozuroğlu; “Bisiklet yolumuzda bazı sıkıntılarımız var. Bu sorunların çözümü için çalışıyoruz. Vatandaşımızın akşam çıkıp oturabileceği bir alan mahallemizde yer yok. Bunun yapılması için bir alanımızda yok. Mahallemizde arka planda kalan bölümlerimizin kentsel dönüşüm kapsamına alınarak, yeniden dizayn edilmesini istiyoruz. Alanımız dar olduğunda mahallemizin sosyal aktivitelerini yerine getirebileceği bir alanımız yok. Bunun için çözüm düşünüyorum” dedi.

Bakmadan Geçme