• Haberler
  • Spor
  • Voleybol Branşı Final Müsabakaları Gerçekleştirildi

Voleybol Branşı Final Müsabakaları Gerçekleştirildi

100'üncü Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları voleybol branşı final müsabakaları, Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük, Prof. Dr. Kasım Yenigün, çok sayıda akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz de turnuvadaki heyecana ortak oldu.  

24 Şubat 2024 tarihinde başlayan 100’üncü Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları voleybol turnuvası müsabakalarına 13’ü kadın 14’ü Erkek olmak üzere toplam 27 takım katıldı.

Turnuvada voleybol kadınlar final maçında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni 3-1 yenen Eğitim Fakültesi şampiyon olurken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ikinci oldu. Turnuvada üçüncü ise Sağlık Bilimleri Fakültesi oldu. Voleybol erkek kategorisinde finalde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ni 3-0 yenen Kastamonu Meslek Yüksekokulu şampiyon olurken İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi de üçüncü oldu. 

Gerçekleştirilen 100’üncü Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları'nda voleybol branşı final müsabakalarının büyük bir coşkuyla tamamlandığını ifade eden Rektörümüz, Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen bu heyecan dolu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Voleybol branşında mücadele eden takımlarımızın ortaya koyduğu performansın son derece etkili olduğunu ifade eden Rektörümüz, kadınlar kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Eğitim Fakültesi'ni ve erkekler kategorisinde birinci olan Kastamonu Meslek Yüksekokulu'nu kutladı. Ayrıca, ikinci ve üçüncü olan takımlarımızı da tebrik etti.

Kastamonu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bu tür organizasyonların, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini ve sporun önemini vurgulayan Rektör Topal, turnuvada yer alan sporcuları ve destekleyen akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme