Vitra Güneyli Mağazası Açıldı

Candaroğulları Mahallesi'nde Hasan Güneyli ve Erol Güneyli'nin sahibi olduğu Vitra Güneyli firması düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

Vitra Güneyli firması işyeri Karayolları Cami İmam Hatibi İsa Alınhan ve emekli İmam Hatip Kemal Aşlakcı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim ve yaptıkları dua sonrasında açılış kurdelesini de Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Üstün Göksoy, Devrekâni Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, eski dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası ve TAŞIKO Başkanı Ahmet Sarıahmetoğlu, Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kebeci market sahibi Zeki Kebeci, Entegre Harç Sanayi Tic. A.Ş. Genel Müdürü Bülent Kanıyılmaz, VitrakaroArea Manager Olcay Şirin, Hasan Güneyli ve Erol Güneyli birlikte kesti.

Açılış törenine kurdeleyi kesenlerden başka AK Parti Milletvekili Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şenol Kızılabdullah, Güneyli ailesinin dost ve yakını ile davetlileri katıldı. 

Bakmadan Geçme