Vidinlioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP eski Milletvekili Emin Çınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin, MHP Merkez İlçe Eski Başkanı İsmail Özcebeci ve Eski Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sayan'dan oluşan MHP Heyeti yerel basın kuruluşlarına yaptıkları ziyaretlerin arasında hemşehrileriyle de bir araya geldi. Hemşehrileriyle buluşan, selamlaşan, istek ve önerilerini dinleyen...


MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP eski Milletvekili Emin Çınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin, MHP Merkez İlçe Eski Başkanı İsmail Özcebeci ve Eski Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sayan’dan oluşan MHP Heyeti yerel basın kuruluşlarına yaptıkları ziyaretlerin arasında hemşehrileriyle de bir araya geldi.

Hemşehrileriyle buluşan, selamlaşan, istek ve önerilerini dinleyen MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Buluşmaların en ilgi çeken olayı işitme ve konuşma engelli bir vatandaşın sevgisini anahtarlığını göstererek anlatması oldu. Soğuk havada sıcak ve samimi bir ortam oluşturan bu anların ardından hemşehrisi ile fotoğraf çektiren Galip Vidinlioğlu gazete ziyaretlerine devam etti.

KAMU-SEN ZİYARET EDİLDİ

Ardından Kamu-Sen İl Başkanlığına gerçekleştirilen nezaket ziyaretine MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP eski Milletvekili Emin Çınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin ve MHP MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı katıldı. MHP Heyetinin Kamu-Sen İl Başkanı Nedim Afacan’a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde sendikalıların düşünceleri, istek ve önerileri üzerine sohbet edildi.

HASTALARA MORAL ZİYARETİ Ayrıca MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ve beraberindeki heyet Özel Anadolu Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlara moral ziyaretinde bulundu. Özel Anadolu Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hemşehrilerine moral ziyaretinde bulunan, hemşehrilerinin istek ve önerilerini dinleyen, hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Sinan Altıkulaç ile hastaların ve hastanenin durumu hakkında sohbet eden MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP Seydiler Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve tedavi gören tüm hemşehrilerine şifa dileklerinde bulundu.

Bakmadan Geçme