Velilere, Maarif Modeli Semineri Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez ana sınıfı, 1, 5 ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanacak Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin eğitim seminerleri velilerimizle devam ediyor. 

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı tarafından müfredat değişikliği yapılan derslerin velilerine yönelik Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli bilgilendirme semineri Kuzeykent Kağan Talip Tığlı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Seminere Şube Müdürü Vedat Terlemez katıldı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürüm Hasan Gümüş, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile çocuklarımızı Köklerden Geleceğe hazırlıyoruz. Çocuklarımızın potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için çalışırken, onların yalnızca bilgiyle değil, aynı zamanda güçlü bir karakter ve ahlakla donanmış bireyler olarak yetişmesini hedefliyoruz.  Bu anlamda velilerimiz olarak sizlerin desteği çok önemli.  Eğitimin ailede başladığını biliyoruz dolayısıyla aile desteği çocuklarımızın başarılı ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerinde büyük önem taşıyor. Eğitim sürecinde de bizlere destek olduğunuz için siz değerli velilerimize teşekkür ediyor, çocuklarımızın geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi. 

Velilere, Maarif Modeli Semineri Gerçekleştirildi

Bakmadan Geçme