• Haberler
  • Genel
  • Vali Karadeniz, Şenpazar'da vatandaşla buluştu

Vali Karadeniz, Şenpazar'da vatandaşla buluştu

İçişleri Bakanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün genelgesi gereğince, Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında Şenpazar'da vatandaşla buluşma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya ayrıca, Şenpazar Kaymakam Vekili Muhsin Duran Kalkan, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Atseven, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçe ve köy...


İçişleri Bakanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesi gereğince, Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında Şenpazar’da vatandaşla buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca, Şenpazar Kaymakam Vekili Muhsin Duran Kalkan, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Atseven, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçe ve köy mahalle sakinleri ile muhtarlar katıldı.

“BİRÇOK KÖYÜMÜZÜN SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Vatandaşlar; sorun, talep ve şikâyetlerini direkt olarak Vali Karadeniz’e ve toplantıda hazır bulunan diğer ilgili il müdürlerine iletme fırsatı buldu. Vali Karadeniz toplantı açılış konuşmasında; Daha önce Ocak 2018 yılında gerçekleştirilen toplantıda belirtilen hususlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında kurum amirleri tarafından bilgiler verileceğini belirtti. Vali Karadeniz; “Vatandaşlar tarafından gelen müracaatlar konusunda burada alınmış olan notlar bundan önceki toplantılarda olduğu gibi yine bizim takibimizde olacak ve elimize fırsat geçtikçe onları çözme konusundaki çabalarımız devam edecek. İnşallah KÖYDES’in bir sonraki yatırım döneminde de birçok köyümüzün sorunlarının çözülmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Toplantı; yol yapımı, içme suyu deposu yapımı için yardım talebi, fındık desteklemelerinin yapılması, doktor ihtiyacı, iki mahalle arasında yaya geçidi için köprü yapımı, çöp konteyneri talebi, sondaj çalışmaları yapılması konularında alınan talepler hakkında Vali Karadeniz tarafından birim amirlerine talimatlarda bulunularak, gerekli konuların yerinde incelenmesi istenildi.

Bakmadan Geçme