Vali Dallı, Koltuğunu Devretti

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilkokul öğrencilerini makamında kabul etti.

Vali Meftun Dallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilkokul öğrencilerini makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, beraberinde TOKİ İlkokulu Müdürü Mehmet Boyaalıcı ve sınıf öğretmeni Emin Çatak ile dördüncü sınıf öğrencileri Fatma Gülce Özer, Melis Babacan ve Talha Boğdaycıoğlu, Vali Dallı’ya ziyarette bulundu.

Öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Dallı, öğrencilerin bayramını tebrik ederek; "İnşallah hayatınız hep başarılar ve güzelliklerle dolu olsun. Derslerinizde de hayatınızda da her türlü konuda iyiliklerle ve güzelliklerle karşılaşın diye temennide bulunuyoruz. Mutlu, güzel bir gelecek sizlerin olsun" dedi.

Vali Dallı, ziyarette, temsili olarak makam koltuğunu öğrencilerden Melis Babacan'a devretti. Ziyaretin anısına Vali Dallı tarafından öğrencilere ve öğretmenlere hediye takdim edildi.

Vali Dallı, Koltuğunu Devretti

Vali Dallı, Koltuğunu Devretti

Vali Dallı, Koltuğunu Devretti
 

Bakmadan Geçme