Vali Dallı'dan KGD ve KGC'ye Ziyaret

Kastamonu Valisi Meftun Dallı Kastamonu Gazeteciler Derneği'ne (KGD) ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ne iade-i ziyarette bulundu.

Vali Dallı'dan KGD ve KGC'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valisi Meftun Dallı; Kastamonu Gazeteciler Derneği’ne (KGD) ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyarette bulundu.

Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Dallı,  yeni internet yasası ile ilgili yeni bir boyuta geçen yerel gazeteler ve internet sitelerinin koşulları yerine getirebilmek için bir mücadele içinde olduklarını ifade etti.

Yerel basının özverili bir şekilde çalıştığını sözlerine ekleyen Vali Dallı, “Yeni dönemde her Kastamonulunun yerel gazetelerin internet sitelerini ziyaret ederek hem gazetelere destek olmalarını hem de yaşadığı şehirden haberleri takip etmelerini, bu konu yerel basın açısından çok önemli” şeklinde konuştu.

KGC’ye Ziyaret

Vali Dallı; Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne de (KGC) iade-i ziyarette bulundu. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve gazeteciler tarafından karşılanan Vali Dallı, Basın Müzesi’ni de gezdi. KGC Anı Defterini de imzalayan Meftun Dallı, gazetelerin dijital ortama aktarılmasının önemine işaret etti. 

Vali Dallı, “Bugün Kastamonu Gazeteciler Cemiyetini ziyarete geldim. Kastamonu tarihini tekrar hatırlama imkanı bulduk. Özellikle gazetelerin ilk nüshasından itibaren muhafaza edilmiş olmasından ve yapılan bir çalışmayla dijital ortama aktarıldığını öğrenmekten büyük mutluluk duydum. Sayın Başkan Erkan Yılmaz ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ayrıca nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Vali Dallı'dan KGD ve KGC'ye Ziyaret

Bakmadan Geçme