Uğur Sönmez Bayrağı Devraldı

Genç MÜSİAD Kastamonu Şubesi'nde bayrak değişimi yaşandı. Genç MÜSİAD'ın Kastamonu Şube Başkanı Onur Özcan bayrağı yeni başkan Uğur Sönmez'e devretti.

Genç MÜSİAD Şube Başkanı Uğur Sönmez konuşmasında; "Kastamonu'muzun  bu izole halini globale yayacağız" diyerek önceki dönem Başkanı Onur Özcan'a teşekkür etti. 

Genç MÜSİAD Kastamonu Şubesi'nde devir teslim töreni yapıldı. Önceki dönem Genç MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Onur Özcan görevini Uğur Sönmez'e teslim etti. Toplantıya önceki dönem MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu da katılım sağladı. 

‘Üretime Çok Daha Fazla Önem Vereceğiz’

Genç MÜSİAD Kastamonu Şubesi'nin yeni Başkanı Uğur Sönmez, devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Onur Başkanımızdan alacağım bu görev için heyecan ve mutluluk yaşıyorum. Önceki dönem Başkanımız Onur Başkanıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şube Başkanımıza, geçmiş dönem başkanlarımıza teşekkür ediyorum.  Gelecek yeni dönemde inşallah Türkiye Yüzyılı vizyonuyla beraber gençlerimize çok önem vermeyi planlıyoruz. Yüksek teknoloji, yüksek ahlakla beraber Kastamonu'muzun  bu izole halini globale yayacağız. Üretime çok daha fazla önem vereceğiz."

‘Bayrağı En Üst Seviyeye Taşımak İçin Canla Başla Çalıştık’

Genç MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Onur Özcan konuşmasında şunları söyledi; "MÜSİAD ve Genç MÜSİAD olarak elimizden gelen ne varsa bayrağı en üst seviyeye taşımak için canla başla çalıştık. Ahmet Başkanıma ve yönetimine bu süreçte yanımda oldukları için çok teşekkür ediyorum. Daha sonra kendi ekibimiz Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri onların da desteğiyle bir yere geldiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra da Uğur başkanımın da devrettiğimiz bu bayrağı en üst seviyede taşıyacağına canı gönülden inanıyorum." 

‘Bizim İçin Gençler Önemli’

MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Sadık Kışlı; "Genç MÜSİAD'ta bir bayrak değişiminde bulunuyoruz. Önceki dönem başkanımız Onur Başkanımızın hem görev süresinin dolması hem de işlerinin yoğunluğundan dolayı Uğur Başkanımıza görevi devredecekler. Hayırlı uğurlu olsun diyorum şimdiden. Bizim için gençler önemli. Gençler geleceğimizin teminatı. Bizler gençlerimizi önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımızın da vizyonuyla olsun, ülkemizin vizyonuyla olsun gençlik bizler için önemli. İnşallah güzel görevlere güzel işlere hep beraber imza atacağız, atacaklar. Onur Başkanımıza da bugüne kadar verdiği emekler dolayısıyla teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

‘MÜSİAD’ın Hizmet Çıtası Yükseldi’

Önceki dönem MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu; "Özellikle kurumsal firmalarda 2 şey çok önemli. Biri enerji biri tecrübe. MÜSİAD olarak özellikle tecrübeyi genel merkezimizden aldık. Enerjiyi de gençlerimizden aldık. Onur Başkanımız da ekibiyle birlikte bize enerji verdi, çalışmalarımızda çok büyük katkılar sundu. O yüzden ben kendisine teşekkür ediyorum. Genç MÜSİAD'ın oluşmasında kurucu başkanlarımıza, önceki dönem başkanlarımızdan Oğuz başkanımıza, emre başkanımıza da teşekkür ediyorum. Hepsi kendi görevleri zamanında iz bıraktılar. Bundan sonraki süreçte başkanımıza çok büyük işler düşüyor. Özellikle artık MÜSİAD'ın hizmet çıtası daha da yükseldi. Önceki arkadaşlarımızın hizmetlerinin üzerine daha da koyarak daha güzel faaliyetler yapacağına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte sizlere canı gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme