Ufuk Car Taşköprü'den Aday Adayı Oldu

Kastamonu Pancar Kooperatifi İl Müdürü Ufuk Car, Taşköprü'den Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Kastamonu Pancar Kooperatifi İl Müdürü Ufuk Car, Cumhuriyet Halk Partisin Taşköprü'den Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Ufuk Car, Taşköprü'de CHP'den aday adaylığı başvurusu yapan tek isim olurken, adaylığına da kesin gözüyle bakılıyor.

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, tüm Türkiye'de seçim öncesi hareketlilik yaşanıyor. CHP Taşköprü Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ufuk Car, bugün sona eren başvurularla birlikte Belediye Başkanlığı için CHP Taşköprü İlçe Başkanlığı'na aday adayı başvurusu yapan tek isim oldu.

Ufuk Car yaptığı açıklamada; "Değerli Taşköprülü hemşerilerim. Belediye başkanlığının, bir görevin ötesinde, büyük bir sorumluluk olduğunun farkında olarak; akıl ile teknolojinin, tecrübe ile iradenin, sorumluluk bilinci ile kollektif çalışmanın, sevgi saygı ve hoşgörü ile harmanlandığı bir Taşköprü'ye olan özlemimizin son bulması için tek vücut olmak zorundayız. Azim ve kararlılığımızı kaybetmeden 'Taşköprü için Yeni Bir Başlangıç' hedefine ulaşmanın heyecanı içerisinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Taşköprü Belediye Başkanlığı'na Aday olduğumu, selam ve saygı ile kamuoyumuzun bilgisine sunarım" dedi.

Seçim sürecindeki güncel bilgilere kastamonugundemgazetesi.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme