• Haberler
  • Spor
  • U19 Milli Takımımız, UEFA Aktivitelerine Katıldı

U19 Milli Takımımız, UEFA Aktivitelerine Katıldı

U19 Milli Takımımız, Kuzey İrlanda'da katılacağı UEFA Avrupa U19 Şampiyonası hazırlıklarına Belfast'ta Bluebell Stadium'da yaptığı antrenman ile devam etti.

Antrenmanın ardından kamp oteline geçen U19 Millî Takımımız, UEFA'nın organize ettiği fotoğraf çekimine katıldı. Fotoğraf çekiminin sonrasında dinlenmeye geçen ay-yıldızlılar, akşam saatlerinde UEFA hakem bilgilendirme toplantısında yer aldı. U19 Millî Takımımızın teknik heyet ve oyuncularına turnuvada hakemlerle iletişim ve oyun kurallarına ilişkin sunum yapıldı.

U19 Millî Takımımız, yarın yapacağı antrenman ile Fransa maçının son hazırlıklarını tamamlayacak. Türkiye, Fransa ile 16 Temmuz Salı günü TSİ 21.00'de karşı karşıya gelecek.

2024 Uefa Avrupa U19 Şampiyonası Finalleri Birçok Kanalda Yayınlanacak

Kuzey İrlanda'nın ev sahipliğinde 15-28 Temmuz tarihleri arasında oynanacak 2024 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası finalleri Avrupa ve dünyada birçok kanalda yayınlanacak. Avrupa'dan 26 resmi yayıncısı bulunan turnuva, Avrupa dışından 61 yayıncı ile futbolseverlerle buluşacak. U19 Millî Takımımızın 2024 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası finallerinde oynayacağı maçlar TRT'den yayınlanacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme