Türkiye Euro24'e Veda Etti

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final müsabakasında karşılaştığı Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final müsabakasında karşılaştığı Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Ay-Yıldızlılarımızın golünü 35’inci dakikada Samet Akaydin kaydetti. Hollanda'ya galibiyeti ve yarı final biletini getiren golleri ise 70’inci dakikada Stefan de Vrij ve 76’ncı dakikada Mert Müldür kendi kalesine attı. A Milli Takım’da Bertuğ Yıldırım, 90+6’ncı dakikada kulübeden kırmızı kart gördü.

Erdoğan Tribünden Takip Etti

Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve eşi Zehra Büyükekşi, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Hollanda Futbol Federasyonu yetkilileri ve eski futbolcu Mesut Özil protokol tribününden takip etti.

Hollanda İngiltere ile Eşleşti

Millileri eleyerek tur atlayan Hollanda, günün diğer maçında Düsseldorf Arena'da karşılaştığı İsviçre'yi 1-1 beraberlikle biten normal sürenin ve golsüz geçilen uzatmaların ardından rakibine 5-3 üstünlük kurduğu seri penaltı vuruşları sonucu mağlup ederek tur atlayan İngiltere ile 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü TSİ 22.00'de Dortmund'daki BVB Stadyumu'nda yarı final mücadelesine çıkacak.
 

Bakmadan Geçme