'Tüm Kastamonu'nun belediye başkanıyım'

BELEDİYE BAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU: Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda, zafer kutlamasına gelen çok sayıda Kastamonulu vatandaşa seslendi. Vidinlioğlu 'Bugünü gösteren Rabbime şükürler olsun. Çalıştık, çabaladık ve neticeye ulaştık. Burçlarımızda üç hilal dalgalanıyor. Hamdolsun' ifadelerini kullanırken, Kastamonu'yu geri aldıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Vidinlioğlu, herkese teşekkürlerini iletirken 'Tüm Kastamonu'nun belediye başkanıyım' dedi. 'ÇALIŞTIK,...

BELEDİYE BAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU:
Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda, zafer kutlamasına gelen çok sayıda Kastamonulu vatandaşa seslendi. Vidinlioğlu; “Bugünü gösteren Rabbime şükürler olsun. Çalıştık, çabaladık ve neticeye ulaştık. Burçlarımızda üç hilal dalgalanıyor. Hamdolsun” ifadelerini kullanırken, Kastamonu’yu geri aldıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Vidinlioğlu, herkese teşekkürlerini iletirken; “Tüm Kastamonu’nun belediye başkanıyım” dedi.
“ÇALIŞTIK, ÇABALADIK VE NETİCEYE ULAŞTIK”
Vidinlioğlu, çok çalıştıklarını belirterek; “Allah herkesten razı olsun. Bugünü gösteren rabbime şükürler olsun. 4,5 ay önce MHP genel merkezine gittiğimde, genel başkanımız bizden Kastamonu’yu geri istediğini belirtti ve söz istedi. Çok şükür ki sözümüzü tuttuk. Çok zor günlerden geçtik. Gündüzü geceye kattık. Çalıştık, çabaladık ve neticeye ulaştık. Burçlarımızda üç hilal dalgalanıyor. Hamdolsun. Şükürler olsun. Sayın Genel Başkanım emaneti geri aldık. Güvendiğiniz için teşekkür ediyorum. Yüzünüzü kara çıkarmadık” ifadelerini kullandı.
“20 YILLIK KALEMİZİ GERİ ALDIK”
Vidinlioğlu; “Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’ye, il başkanım Yüksel Aydın’a, Genel Merkez MYK üyemiz Tarız Ziya Çağılcı’ya, Bakanım Murat Başesgioğlu’na, milletvekilimiz Emin Çınar’a, önceki dönem belediye başkan adayımız Hayati Hamzaoğlu’na, Merkez İlçe başkanlığımıza, kadın kollarımıza, Ülkü Ocakları’na, İl Genel Meclis üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, eski ocak başkanlarımız ve yöneticilerimize binlerce kere teşekkür ediyorum. Herkes can siper çalıştı. Çok şükür ki Kastamonu bizi iyi görmüş ve 20 yıllık kalemizi geri aldık” dedi.
“TÜM KASTAMONU’NUN BELEDİYE BAŞKANIYIM”
Vidinlioğlu son olarak: “Yarından itibaren tüm Kastamonu’nun belediye başkanıyım. Sadece MHP’lilerin değil, AK Parti’lisi, CHP’lisi, Saadet Parti’lisinin de belediye başkanı olacağım. Bunun sözünü veriyorum. Bizde hakkaniyet, adalet, liyakat ön planda olacak. Bundan zerre şüphe duymayın. Kastamonu’yu çok daha güzel yerlere getireceğiz. Azimle ve kararla çalışacağız. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Bakmadan Geçme