TSM Eğitime Destek Veriyor

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Sağlığı Merkezi'nde (TSM) Kastamonu'nun dört bir köşesine sağlık hizmeti veren ekipler aynı zamanda eğitim ve öğretime de ellerinden gelen desteği veriyorlar.

TSM Eğitime Destek Veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri; beslenme ve diyetetik son sınıf öğrencileri Toplum Sağlığı Merkezi personellerine otizm ve beslenme, Kovid-19 aşılarının pıhtılaşma üzerine etkileri ve beslenme beslenmede tuz konuları hakkında sunum yaptılar. Ayrıca; Kastamonu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü son sınıf öğrencileri kolejen kemik suyu, menopozda beslenme cilt sağlığına etkisi konularında sunum gerçekleştirdiler.

Geleceğin sağlık ordusundaki genç yeteneklerini mesleğe yıllarını vermiş ilimize hizmet eden kurumun uzman personellerini dinlediler. Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Emire Er, öğrenci sağlıkçılara zaman ayırarak sonu kadar sunumlarını dinledi zaman, zaman sunum sırasında sorular sorarak sunumun faydalı olmasını temin edip, sunum sonunda çalışmaları için öğrencileri tebrik etti. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme