TSM'den Emire Er'e Veda

Dr. Emire Er'in İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkan Yardımcılığına getirilmesi nedeniyle Toplum Sağlığı Merkezi'ndeki mesai arkadaşları Ala Restaurant'ta bir veda yemeği düzenlediler. 

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Toplum Sağlığı sorumlu hekimi Dr. Emire Er’in İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkan Yardımcılığına getirilmesi nedeniyle Toplum Sağlığı Merkezi’ndeki mesai arkadaşları Ala Restaurant’ta bir veda yemeği düzenlediler. 

Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi çalışkanlığı, işi bilmesi, mesai arkadaşlarıyla son derece iyi iletişim ve karşılıklı anlayış içerisinde çalışması ile mesai arkadaşlarının gönlüne taht kuran Dr. Emire Er için verilen veda yemeğinde Toplum Sağlığı hekimi Dr. Sermin Yazımcı bir konuşma yaptı daha sonra Toplum Sağlığı’nın hediyesi kendisine takdim edildi. 

Dr. Emire Er; “Arkadaşlar sadece görev yaptığımız mekân ayrı yine sizlerle beraber çalışacağız. Beraberce kurumumuza, ilimize ve memleketimize hizmet edeceğiz. Sizinle beraber mesai yapmak gerçekten benim için çok anlamlıydı ve güzeldi” dedi.  
 

Bakmadan Geçme