• Haberler
  • Spor
  • Transfer Merkezi: 'Kastamonuspor Hakemler Tarafından Doğrandı'

Transfer Merkezi: 'Kastamonuspor Hakemler Tarafından Doğrandı'

Transfer Merkezi YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan Kırmızı-Beyaz Dünya programında GMG Kastamonuspor'un Altınordu deplasmanındaki mağlubiyeti konuşuldu.

Nesine 2. Lig’i yakından takip eden Hüseyin Karabacak şunları söyledi: “Aslında iki tarafın da çok etkili bir oyun sergilediği veya çok üstün olduğunu söyleyebileceğimiz bir pozisyon yok. Pozisyon anlamında çok bol pozisyonlu bir maç da değil. Tamamen sabırla geçen bir maç. Kastamonuspor hücum üretkenliği anlamında zayıftı. Altınordu geçiş denedi Kastamonu biraz daha set denedi. Üretkenlik zayıftı. Kastamonuspor bazı konular çok belli hücum üretkenlik anlamında nerelerin eksik olduğu bence çok aşikar. Buralara karşı odaklanılması gerekiyor.”

‘Kastamonuspor Hakemler Tarafından Doğrandı’

Karabacak şöyle devam etti: “Net bir şekilde Okan Eken’e yapılanın penaltı olduğunu düşünüyorum. Çünkü orada ilk temas beyazlı oyuncudan geliyor yani Altınordu oyuncusundan geliyor. Öyle olduğu için Okan'a yapılan penaltı. Diğer pozisyonun da ben açıkçası penaltı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten nasıl atlanıldığını anlamadım. Yani hakemlerin penaltı pozisyonlarını atlaması çok mantığıma sığmıyor açıkçası. Yani o pozisyonları nasıl atlayabilir? Kastamonuspor bana göre burada hakemler tarafından doğrandı ki Kastamonuspor puan kaybettiği iki tane maç var birisi Karaköprü maçı diğeri de Altınordu maçı. Karaköprü maçında da duran topta arka direkte Okan Eken’i indirmişlerdi. Yine orada da verilmemiş çok net bir penaltı vardı. Kastamonu'nun net bir şekilde verilmeyen penaltıları… Kastamonu ile Karabük arası 110 kilometre falan yani. Karabük'ten Metin Şentürk şöyle yapsa görürdü burada penaltıyı.”

‘Sarıyer Maçına Odaklanması Lazım’

Karabacak son olarak; “Kastamonuspor hakem hatalarından mağdur oldu ve mağlup oldu tamam. Bunu koyduk cebe. Bundan yana sıkıntı yok ama işin diğer kısmı var. Bu takımın acilen o psikolojiden hemen çıkıp Sarıyer maçına odaklanması lazım” dedi.

 

Bakmadan Geçme