THY Ekibi Kastamonu'yu Gezdi

Türk Hava Yolları Yönetiminden Kastamonu'ya üst düzey ziyaret gerçekleştirildi. 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ve beraberindeki üst düzey heyet Türk Hava Yolları ve iştiraklerinin ikinci çeyrek toplantısını yapmak üzere Kastamonu’ya geldi. Bir buçuk gün boyunca yönetim toplantıları gerçekleştiren heyet, kalan günlerde Kastamonu’nun tarihi, kültürel, manevi ve doğal değerlerini yerinde ziyaret etme fırsatı buldu. 

Heyet Kastamonu’da, kent merkezinde Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi, Kastamonu Kent Müzesi, Cumhuriyet Meydanı, Nasrullah Meydanı, hanlar ve külliyeleri içeren bir şehir turu yaptı. Akşam yemeğinde Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci ile bir araya gelen heyet, programın son gününde ise UNESCO Dünya Mirası Mahmut Bey Camii, Sakin Şehir Daday, Küre Dağları Milli Parkı sınırlarındaki Pınarbaşı Horma Kanyonu ve Azdavay Çatak Kanyonunu ziyaret etti. Bu ziyaretlerde kendilerine Kastab, Kuzka ve İl Özel İdaresi ekipleri eşlik etti. 

Kastamonu’nun manevi ikliminden çok etkilendiğini belirten Başkan Bolat, Horma Kanyonu’nun uluslararası anlamda eşsiz bir unsur olduğunu ve Kastamonu’nun bu çok yönlü özellikleri ile tanıtımı için Türk Hava Yolları olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Bakmadan Geçme