TEİAŞ Personel Alacak

TEİAŞ Genel Müdürlüğü taşra teşkilatının sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmek üzere 1 tekniker ve 15 teknisyen alımı yapılacağını duyurdu. TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak alım kapsamında Kastamonu'ya 1 inşaat teknisyeni alınacak.

TEİAŞ Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda; “Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi sürekli işçi statüsünde 12 inşaat, 2 elektronik ve 1 elektrik olmak üzere toplam 15 teknisyen ile 1 elektrik teknikeri 9 Ağustos 2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile istihdam edilecektir. İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı ili, unvanı, sayısı ve aranılan şartlar aşağıda belirtilmiş olup işgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 15 Ocak 2024 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekmektedir. Durumları talep şartlarına uyanlar, ilanın İŞKUR internet sitesinden yayınlandığı tarihten itibaren (15-19 Ocak 2024 tarihleri arası)  5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden  “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecektir” denildi. 

Aranılan Şartlar

İnşaat teknisyeni için aranılan şartlar; “Lise ve dengi okulların, İnşaat Bölümü, Yapı Bölümü veya İnşaat Teknolojisi Alanının; İnşaat Üstyapı, İnşaat Altyapı, Betonarme Kalıp ve Donatı Sistemleri, Yapı Duvar ve Sıva Sistemleri, Betonarme Demir, Kalıpçılık ve Çatıcılık, Yapı Yüzey Kaplama ve Yalıtım alt dallarından birinden mezun olmak. İlgili Yönetmeliğin 4’üncü maddesinde belirtilen şartları taşımak. 35 yaşını bitirmemiş olmak (15 Ocak 1989 tarihinden sonra doğanlar başvuru yapabilecektir. ) Askerlikle ilişiği olmamak (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak). Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olmak” şeklinde sıralandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme