Taşköprü Belediyesi 175 Aileye Evde Hizmet Veriyor

Sosyal Belediyecilik alanında bölgede öncü olan Taşköprü Belediyesi, 2013 yılında başlattığı 'Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti' çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Taşköprü Belediyesi 175 Aileye Evde Hizmet Veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 2013 yılında bölgede öncü olarak başlattıkları Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti’nin günümüzde 175 aileye hizmet verdiğini belirterek “Bu hizmet ile yaşlı, engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde temizlik ve bakım ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz. Belediye 2013 yılından buyana Beyaz Masa birimi ile başlayan bu hizmetin, dezavantajlı grupların kendi başlarına bırakılmaması ilkesiyle bugünde devam etmektedir” dedi. 

‘Hijyen Konusunda Ekiplerimizle Birlikte Destek Oluyoruz’

Program kapsamında, belediye personeli düzenli aralıklarla bakıma muhtaç, yaşlı, kimsesiz ve engelli aileleri ziyaret ederek ev temizliği hizmeti sağlıyor. Başkan Arslan, "Bakıma muhtaç ve yaşlı ailelerimizin yanında olduğumuzu her zaman hissettirmeye çalışıyoruz ve hijyen konusunda ekiplerimizle birlikte destek oluyoruz" şeklinde konuştu.

Kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaç kimselerin hayır dualarını almak kadar güzel bir duygu ve mutluluk olmadığını vurgulayan Arslan, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için hizmetlerinin devamının geleceğini ifade etti. Hizmetten faydalanan aileler de Başkan Arslan’a bu duyarlı uygulamadan dolayı teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme