• Haberler
  • Genel
  • TAŞIKO Mali Olağan Genel Kurulu'nu Gerçekleştirdi

TAŞIKO Mali Olağan Genel Kurulu'nu Gerçekleştirdi

Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (TAŞIKO) 2022-2023 hesap dönemine ait olağan genel kurul toplantısı TAŞIKO Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, TAŞIKO çalışmaları ile ilgili video gösterimi ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığını Ufuk Dravor, Katip Üyeliklerini de Muhittin Bacıroğlu ve Cengiz Tavil yaptı.

Mali Genel kurula Kastamonu Gıda Maddeleri İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Ufuk Dravor, Devrekâni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Altıkulaçoğlu, Kastamonu Kuaförler ve Berberler Odası Başkan Vekili Hamdi Kaşıkçı, Ticaret İl Müdürlüğü Bakanlık Temsilcileri Kübra Yumrudaş ve İbrahim Kel, Şoförler ve Otomobilciler Odası ve TAŞIKO Başkanı Ahmet Sarıahmetoğlu ve Yönetimi ile Üyeleri başta olmak üzere diğer davetliler katıldı.

‘Her Platformda Burada Kendimizi Yenilemenin Çabası İçerisinde Olduk’

Genel kurulda 17 gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.  Olağan Genel Kurulda konuşan Başkan Ahmet Sarıahmetoğlu, “ Yıllar önce buralara sizlerin büyük desteğiyle geldik. Birlikten kuvvet doğar ilkesini kendimize şiar edinerek bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek kardeşlik ve dayanışma ruhunu zedeleyecek yönetim kurulumuzla beraber hiçbir davranış içerisinde olmadık. Her geçen gün çağa ayak durdurma adına gerek teknolojiye gerek dijital ortama ayak uydurma adına her platformda burada kendimizi yenilemenin çabası içerisinde olduk. Günümüzde rekabetin içine olduğu her sektörde bizler de rekabet içerisinde, başka firmalarla tabii ki rekabet etmek zorundayız ama sanayi kuruluşlarımız kendilerine karşılarında böyle kurumsallaşmış, her türlü ortamda kendine destek olacak, bu şekilde kurumsal firmaları tercih ettikleri için şu ana kadar sanayi kuruluşlarımızın hiçbirisiyle bir sıkıntıda Allah'a çok şükür yaşamadık,  kendilerine bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Yine tüm çalışmalarımızda bizlere destek olan Kastamonu'nun tüm sivil toplum örgütlerine, meslek kuruluşlarına, siz değerli ortaklarımızın çabasına, bizlere yönetim kurulumuza vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel Kurulumuza katılan tüm herkese, emeği ve katkısı geçenlere de denetim Yönetim ve Üyelerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme