• Haberler
  • Spor
  • Somaspor Teknik Direktörü Basetemür: 'Çekincemiz yok'

Somaspor Teknik Direktörü Basetemür: 'Çekincemiz yok'

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basetemür, Kastamonuspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada çekincelerinin olmadığını söyledi.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, pazar günü GMG Kastamonuspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Pazar günü Gazi Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak maç öncesinde Transfer Merkezi YouTube kanalına konuk olan Somaspor Teknik Direktörü Basatemür şunları söyledi: “İçerde veya dışarda oynamamız çok fark etmiyor. Deplasmanda daha iyiyiz. Herhangi bir çekincemiz yok. Ancak iyi bir takım karşı oynayacağız. Başların çok tecrübeli, Levent hocamız var. Oyuncu kadrosu da çok iyi. Oturmuş da bir oyunu var. Kastamonu diğer takımların aksine farklı bir sistemle oynuyor. Belki grubumuzda farklı sistemle oynayan tek takım.”

“YÜKSEK TEMPOLU MAÇ OLUR”

Basetemür son olarak: “Kastamonuspor’un maçlarını internet üzerindeki yayınlardan izleyebildik. Hoca gönderip izletme şansımız yok daha. Kesinlikle güzel bir maç olacak. Çok hazırız. Form durumumuz da iyi durumda. İnegöl maçındaki oyunumuzu ve tempomuzu bu maça yansıtırsak -yansıtabileceğimizi düşünüyorum- çok güzel bir maç olur. Skor ne olur bilemem ama izlemeye gelenlerin keyif alacağı yüksek tempolu bir maç olur.”
 

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme