• Haberler
  • Genel
  • Sokak Hayvanları artık daha mutlu, canlar için dev adım!

Sokak Hayvanları artık daha mutlu, canlar için dev adım!

Sokak hayvanları için atılan adım sayesinde sokak hayvanları artık daha mutlu. Sokak hayvanları için yapılan bu proje, hayvanseverler tarafından tam not aldı. Yapımı 6 ay önce tamamlandı ve sokak hayvanlarının yuvası oldu!

Sokak Hayvanları artık daha mutlu, canlar için dev adım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sokak hayvanları için atılan adım sayesinde sokak hayvanları artık daha mutlu. Sokak hayvanları için yapılan bu proje, hayvanseverler tarafından tam not aldı.

Yapımı 6 ay önce tamamlandı ve sokak hayvanlarının yuvası oldu!

Kastamonu Taşköprü’de sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşaması için oluşturulan yaşam alanı projesi 6 ay önce tamamlandı. kastamonugundemgazetesi.com editörlerinin düşüncesine göre bu proje sokak hayvanlanlarına sıcacık bir yuva olacak.

SOKAK HAYVANLARININ İYİLEŞME SÜRECİNDE YUVASI OLACAK

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, bakıma muhtaç sokak hayvanları için kısırlaştırma ve iyileşme süreçlerini geçirecekleri doğal yaşam alanının hizmete açıldığını duyurdu.

Konuya ilişkin Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal sosyal medya hesabında  şu ifadelere yer verdi: “Taşköprü Belediyesi olarak güçten düşmüş bakıma muhtaç sokak hayvanlarımız için ve kısırlaştırılan iyileşme sürecinin geçirecekleri doğal yaşam alanı yaparak hizmete açtık.”

Bakmadan Geçme