• Haberler
  • Spor
  • Skor Avantajı Iğdırspor'da, Saha Avantajı Kastamonuspor'da

Skor Avantajı Iğdırspor'da, Saha Avantajı Kastamonuspor'da

GMG Kastamonuspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. Tur (yarı final) ilk maçı Iğdır Şehir Stadı'nda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'ne konuk oldu. İlk yarısı 2-0 sona eren karşılaşmada GMG Kastamonuspor 2-1 mağlup oldu.

GMG Kastamonuspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. Tur (yarı final) ilk maçı Iğdır Şehir Stadı’nda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’ne konuk oldu. İlk yarısı 2-0 sona eren karşılaşmada GMG Kastamonuspor 2-1 mağlup oldu. Tur umudu Gazi Stadı'na kaldı.

Maç Gergin Başladı

Iğdırspor ile GMG Kastamonuspor arasındaki karşılaşma gergin bir atmosferde oynandı. Maçtan önce GMG Kastamonuspor’un kaldığı otel önünde ve çevresinde taşkınlık çıkaran Iğdırspor taraftarı, statta da bu taşkınlığını devam ettirdi. GMG Kastamonuspor yedek kulübesi, Iğdırspor taraftarının yedek kulübesine yabancı madde atmasından dolayı karşı tribüne gönderildi.

Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül’den Tartışılacak Kadro!

Skor Avantajı Iğdırspor'da, Saha Avantajı Kastamonuspor'da

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül maça şu kadroyla çıktı: Abdullah Yiğiter, Erkam Reşmen, Oğuz Yılmaz, Yalçın Kılınç, Erhan Kartal, Umut Erdem, Furkan Çil, İsmail Güven, Yiğitali Bayrak, Samed Ali Kaya, Okan Eken.

İlyas Kubilay Yavuz, Behlül Aydın, Berkan Aydeniz ve Yusuf Türk’ün kadroda ilk on birde başlamaması, maç daha başlamadan eleştirilere neden oldu. Taraftar, Fırat Gül’ün başlangıç on birini doğru bulmadı, yorumlarıyla bu duruma tepki gösterdiler.

İlk Yarıda Oyunun Tek Hakimi Iğdır Oldu

Iğdırspor-GMG Kastamonuspor maçının ilk yarısı Iğdırspor’un hakimiyetindeydi. Dakikalar 18’i gösterdiğinde Mert Örnek, 38’i gösterdiğinde ise Halil İbrahim Sönmez’le goller bulan Iğdırspor, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. GMG Kastamonuspor maçın ilk yarısında rakip kaleye şut dahi çekemedi.

Maçın ilk yarısının detayını buradan okuyabilirsiniz.

Kastamonuspor, İkinci Yarıya Değişikliklerle Başladı

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül, devre arası iki değişiklik yaparak maça başladı.

Teknik Direktör Fırat Gül ikinci yarıya İsmail Güven’in yerine Behlül Aydın ve Erhan Kartal yerine Berkan Aydeniz’le çıktı.
İlerleyen dakikalarda Ramazan Keskin, İlyas Kubilay Yavuz ve Yusuf Türk de oyuna girdi.

Değişikliklerle Gelen İyi Oyun

GMG Kastamonuspor’da yapılan değişiklikler oyuna etkisini hemen gösterdi. GMG Kastamonuspor oyuna etkisini koydu. Maçın 63. dakikasında gelişen GMG Kastamonuspor atağında Mustafa Berkan Aydeniz sağdan ortaladı, Samed Ali Kaya düzgün bir kafa vuruşuyla farkı bire indirdi (2-1).

Maçtan önemli dakikaları buradan okuyabilirsiniz.

Kırmızı Kartlar Havada Uçuştu

Müsabakanın 81. Dakikasında GMG Kastamonusporlu Samed Ali Kaya ve Iğdırsporlu Burak Bekaroğlu birbirlerine fiziksel şiddet uyguladılar. Maçın hakemi her iki oyuncuya da kırmızı kart gösterdi. İki takım da on kişi kaldı. Yanı sıra Iğdırsporlu Mert Çölgeçen’in de yedek kulübesinde kırmızı kart gördüğü öğrenildi.

Maçın 88’inci dakikasında ise GMG Kastamonuspor’un deneyimli defans oyuncusu Oğuz Yılmaz, rakibiyle girdiği bir mücadele sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek oyundan atıldı. Maçı Iğdırspor 10 kişiyle, GMG Kastamonuspor ise 9 kişiyle tamamladı.
 

Bakmadan Geçme