• Haberler
  • Genel
  • Siyez Yetiştiriciliği İçin İmzalar Atıldı

Siyez Yetiştiriciliği İçin İmzalar Atıldı

50 adet çiftçi ile Organik Tarım Sertifikasyon Kuruluşu TRB Uluslararası Belgelendirme Teknik Kontrol Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. arasında sözleşme imzalandı.

Siyez Yetiştiriciliği İçin İmzalar Atıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Kastamonu İl Müdürlüğü Kuzyaka Bölgesinde Organik Siyez Yetiştiriciliği Projesi dahilinde 50 adet çiftçi ile Organik Tarım Sertifikasyon Kuruluşu TRB Uluslararası Belgelendirme Teknik Kontrol Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. arasında 1238 Sayılı Kuzyaka Tarım Kredi Kooperatifi binasında sözleşme imzalandı.

Sözleşme imzalama törenine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Vekili Semiha Usta, Şube Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Zeynep Parmaksızoğlu, Ziraat Teknikeri Cemal Özdemir ve İsa Köroğlu, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Volkan Ersoy ve Sertifikasyon Firmasını temsilen Ziraat Mühendisi Cenap Pilak ve bölgedeki üreticiler katıldı.

Sözleşmeler imzalanarak birer nüshası üreticilere verildi. Organik tarım hakkında sorulara cevap verilerek, bu doğrultuda yapılması gereken işler konusunda çiftçilere bilgiler verildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme