• Haberler
  • Genel
  • Sivil Toplum Kuruluşları Filistin İçin Nöbet Tutacak

Sivil Toplum Kuruluşları Filistin İçin Nöbet Tutacak

Milli İrade Platformu'nca Cumhuriyet Meydanı'nda 'Filistin İçin Nöbetteyiz' çadırı ve Filistin'deki acıyı sembol eden fotoğrafların yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirildi.

Sivil Toplum Kuruluşları Filistin İçin Nöbet Tutacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli İrade Platformu’nca Cumhuriyet Meydanı’nda “Filistin için nöbetteyiz” çadırı ve Filistin’deki acıyı sembol eden fotoğrafların yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve sivili toplum kuruluşu başkanları katıldı.

İlk olarak Filistin’deki acıyı sembol eden fotoğrafların bulunduğu sergiyi katılımcılar gezerek inceledi. Daha sonra ise Milli İrade Platformu Dönem Sözcüsü Abdullah Yılmaz konuşma yaptı.

‘Her Stk Burada Bir Gün Nöbette Kalacaktır’

Milli İrade Platformu Dönem Sözcüsü Abdullah Yılmaz, 56 sivil toplum örgütü adına Milli İrade Platformu oluşturduklarını hatırlatarak; “Milli İrade Platformu’n olarak burada bir sergi açtık. Maksadımız İsrail’e lanet. Gençlerimizin özellikle görselleri görmesi bundan ibret alması amacıyla bu organizasyonu düzenlendik. Halkımız bunu hiçbir zaman unutmadı. Dün Bosna Hersek'te, Myanmar’da, Doğu Türkistan’da dünyanın çeşitli yerlerinde Müslümanlar ezildi. Bunları dile getirmek için biz üzerime bir görev addettik. Bu sergimiz ve çadırımız 10 gün burada kalacak ve her STK burada bir gün nöbette kalacaktır. Bu nöbeti bugün bizler yapıyoruz. Yarın bir başka STK yapacaktır” diye konuştu.
 

Mine Küçükaslan

Bakmadan Geçme