Sıcaklıklar Artıyor!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklılarının artmaya devam edeceği, Karadeniz Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde mevsim normallerinin 1 ile 3 derece üzerinde, iç kesimlerinde ise 4 ile 8 derece üzerinde seyredeceğini duyurdu.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; halen ülkemizin güney kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde, diğer kesimlerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Pazartesi gününden itibaren kuzey, iç ve doğu kesimlerde artacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta boyunca hava sıcaklıklarının kıyı kesimlerde mevsim normallerinin 1 ilâ 3 derece, Marmara Bölgesi’nin güney kesimleri, İç Ege, Akdeniz Bölgesi’nin iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz Bölgesi’nin iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin kuzey kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ilâ 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı il merkezlerinde önümüzdeki günlerde beklenen en yüksek hava sıcaklıkları ise şöyle:
Samsun: 30-32, Sinop: 30-32, Ordu: 28-30, Amasya: 36-41, Kastamonu: 33-38, Çorum: 33-39, Tokat: 36-40.

Özel Haber

Bakmadan Geçme