Sena İle Fatih Emre Evlendi

Dermatoloji Uzmanı Dr. Sena Pattabanoğlu ile Dermatoloji Uzmanı Dr. Fatih Emre Çevirici Dedeman Otel'de hayatlarını birleştirdiler.

Merhum Hacı Kemal Pattabanoğlu’nun torununun kızı, Tüccar Ahmet Pattabanoğlu ve Nejla Pattabanoğlu çiftinin ve emekli Müftü Kamil Turan ile Sabriye Turhan’ın torunları, iş adamı Feyyaz Pattabanoğlu ve Kastamonu Üniversitesi’nde Prof. Dr. Fatma Zehra Pattabanoğlu’nun evlatları İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde Dermatoloji Uzmanı Dr. Sena Pattabanoğlu ile Kahramanmaraşlı kuyumcu aile Kemal Çevirici ve Fatma Çevirici çiftinin oğulları İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde Dermatoloji Uzmanı Dr. Fatih Emre Çevirici,  Dedeman Otel’de hayatlarını birleştirdiler.

Sena İle Fatih Emre Evlendi

Çiftin nikahını Belediye Başkanı Hasan Baltacı kıyarken şahitleri arasında; eski Bakan Murat Başesgioğlu, AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, iş adamı Dilaver Barut, Emniyet Müdürü Kayhan Ay ve il içinden il dışından ailenin dostları üst düzey mevcut bürokratlar vardı. Düğüne de çok sayıda davetli katıldı. 

Bakmadan Geçme