Seha Nur ve Oğuz Evlendi

Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Başkan Yardımcısı ve iş insanı Mustafa Yılmaz ve eşi Havva Yılmaz'ın kızı Seha Nur ile Rüstem Çiçek ve Hayriye Sağdıç'ın oğlu Oğuz Çiçek düzenlenen muhteşem düğün ile dünya evine girdiler.

Seha Nur ve Oğuz Evlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aşağı Dudullu Salonu’nda (Siva Gold) düzenlenen düğün törenine İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda iş adamı ve Kastamonulu ses sanatçılarının katılarak sahne aldığı düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı.

Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel tarafından genç çiftin nikah şahitliklerini Eski Bakan Murat Başesgioğlu, Kas-Kon Genel Başkanı Mehmet Alver, Kas-Der Genel Başkan Vekili Kubilay Salihvatandaş, Çam Sakura Hastanesi Başhekimi Dr. Nurettin Yiğit, Cide Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Yılmaz, Kardeşler Kepçe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Galeri Beyza Hediyelik Eşya Ltd. Şti. Genel Müdürü İsmail Erşahin, Sefa Can Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirtaş, gelinin amcası Recep Yılmaz nikah şahitliklerini yaptılar.

Düğün Merasimine Yoğun Katılım Oldu

Eski Bakan Murat Başesgioğlu genç çiftlere mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin hanım Seha Nur’a vererek mutluluklar diledi. Takı takmak için davetliler dakikalarca uzun kuyruk oluşturarak adeta izdiham yaşanırken düğün merasimine yoğun katılım oldu. 

Düğüne KASİAD Genel Başkan Yardımcısı Görgülü Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görgülü, KAS-KON Genel Başkan Yardımcısı, TES-İŞ Sendikası Genel Sekreteri Çetin Duman, KAS-KON Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Can Alüminyum Genel Müdürü Ali Rıza Yıldırım, Remart Mobilya Ltd. Şti Genel Müdürü Recep Çetinkaya, KAS-KON Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, KAS-KON Medya Sorumlusu Hüseyin Bayır, Cide-Güren Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve Mevas Asansörleri Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Çelik, Alan Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Alan, KAS-DER Üsküdar Şube Başkanı Ali Aslan, KAS-DER Ümraniye Şube Başkanı Yunus Kökden, Tuzla Kas-Der Şube Başkanı Muammer Kızıl, Cide Çay Yaka eski Karakol Komutanı Ali Keberik, AK Parti Güngören İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Sargın, AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Yılmaz, Tuzla Belediyesi CHP Meclis üyesi Mustafa Sevim, BBP Altınova İlçe Başkanı Tuncer Gedik, AK Parti Cide Belediyesi Belediye Başkan aday adayı Güner Durası, KAS-DER Genel Muhasibi İsmet Çetinkaya, Çetik Elektronik Mustafa Çeltik, Cide-Kethüda Köyü Kurucu Başkanı Halil Yaman, TODEF Genel Başkan Yardımcısı Recep Kaya, Velioğlu Köyü Dernek Başkanı Erdal Koç, Karagöz Sandalye Mustafa Kayacan, Fulya Camii İmam Hatibi Hasan Osmanoğlu, Modesa Mobilyacılar Çarşısı Dernek Başkanı Ayhan Sekmen, Kastamonulular.com Engin Gürçay ve çok sayıda davetli katıldı. 

Müzik Ziyafeti Yaşandı

Düğün töreninde Cideli Emin’in muhteşem sahne performansı ile gelin ve damat başta olmak üzere tüm davetliler sahnede eğlencenin tadına vardılar. Daha sonra aynı performans ve oyun havaları ile sahnede ısınan konukları bir birinden hareketli oyun hava müzikleriyle Hüseyin Subaşı adeta coşturdu. Cide’nin ve Kastamonuluların gururu tecrübeli sanatçısı sesi ve sazı ile dinleyenlerini büyüleyen adam Ahmet Aykın’ın muhteşem sahnesi geceye damga vurdu. Cide’nin kraliçe sanatçısı Türk Sanat müziğinin güçlü sesi Halide Göksoy muhteşem sesi ile konuklara Türk Sanat Müziği ziyafeti sundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme