Sarıkamış anma yürüyüşü yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm yurtta Sarıkamış Harekatı'nın 104'üncü Yılı kapsamında Sarıkamış Şehitleri'ni anma programı düzenlendi. İlimizde de dün bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı'nda Kastamonu Kalesi'ne yürüyüş gerçekleştirildi. Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştirilen yürüyüşe, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu, Kastamonu Garnizon Komutanı ve Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Gamze...


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm yurtta Sarıkamış Harekatı’nın 104’üncü Yılı kapsamında Sarıkamış Şehitleri’ni anma programı düzenlendi. İlimizde de dün bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı’nda Kastamonu Kalesi’ne yürüyüş gerçekleştirildi.

Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştirilen yürüyüşe, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu, Kastamonu Garnizon Komutanı ve Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, kurum kuruluş müdür ve temsilcileri ile çok sayıda genç katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitlerin ruhları için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve akabinde İl Müftüsü Ahmet Süzen dua etti.

Bakmadan Geçme