Şanlı Zafer 102 Yaşında

Türk Milleti'ni esaret altına almaya kalkanların Samsun'dan Doğan Güneş'in ve onun arkasında şehadete koşan binlerce şehidimizin karşısında eriyip bittiği, Anadolu'nun topraklarının Türk Yurdu olarak tescillendiği 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızın 102'nci yılını kutluyoruz.

Her daim mazlumun yanında olan Türk Milleti, 30 Ağustos’ta sömürgeci güçlere elde ettiği zaferle tüm mazlum milletlere örnek ve umut olmuştur. Anadolu topraklarını aziz kanlarıyla vatan yapan şehitlerimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığı’nda bizlere eşsiz bir zafer ve asırlarca sürecek bir gurur bırakmışlardır. Bu eşsiz zaferin 102’nci yılını bugün coşkuyla kutlayacağız. Kutlamalar bugün saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Akabinde Vali Meftun Dallı, makamında tebriklerin kabulünü gerçekleştirecek. Saatler 10.30’u gösterdiğinde Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkulu bir şekilde kutlanacak.
Bu vesileyle Gündem37 Gazetesi olarak başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimiz rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102’nci yılını kutluyoruz. 

Bakmadan Geçme