• Haberler
  • Sağlık
  • Sağlık Hizmetleri Başkanı Yılmaz'dan O İlçelere Ziyaret

Sağlık Hizmetleri Başkanı Yılmaz'dan O İlçelere Ziyaret

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, beraberindeki heyetle Pınarbaşı ve Azdavay ilçelerinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, beraberinde Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Ünal, Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dt. M. Vahit Yıldız ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Anıl Kutlubay ile birlikte Pınarbaşı ve Azdavay ilçelerinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında Azdavay Devlet Hastanesi'ne geçen heyet, Başhekim Uzm. Dr. Rıdvan Sarıkaya ve İdari ve Mali İşler Müdürü Yusuf Bozkurt'un eşliğinde, Azdavay 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Azdavay Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlar ve hastane personeli ile bir araya geldi.

Pınarbaşı ilçesindeki ziyaretlerinde ise, Pınarbaşı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Taşbaş'ın eşliğinde, hastanede tedavi gören hastalar ve görev yapan personelle görüşen heyet, ilçedeki sağlık hizmetlerinin durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu artırmak amacıyla istişareler ve değerlendirmelerle sona erdi.

 
Sağlık Hizmetleri Başkanı Yılmaz'dan O İlçelere Ziyaret

Bakmadan Geçme