Sabri Avcı'dan Başkan Baltacı'ya Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Orman Ürünleri Meclisi Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı Orman Yüksek Mühendisi Sabri Avcı, 1986 İstanbul Orman Fakültesi Mezunları Kastamonu Gezisi programı için geldiği Kastamonu'da bazı ziyaretlerde bulundu.

Avcı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’yı ziyaret etti. Ziyarette Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz’da yer aldı. Hasan Baltacı’ya görevinde başarı dileklerini ileten Sabri Avcı, Baltacı ve ekibinin Kastamonu’da güzel çalışmalara imza atacağına olan inancını dile getirdi. Hasan Baltacı ise Sabri Avcı’ya nazik ziyareti ve güzel düşünceleri için teşekkür etti. 

Sağlık Müdürü Derdiyok’u Ziyaret

Sabri Avcı daha sonra Kastamonu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sudi Topal ve Kastamonu Ticaret Borsası önceki dönem başkanı Sedat İşeri ile birlikte Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok’u makamında ziyaret etti. Kastamonu ve Sağlık alanındaki gelişmelerin konuşulduğu ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Müdür Derdiyok, Avcı, Topal ve İşeri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Bakmadan Geçme