Reşat Asrak, Aday Adayı Oldu

Uzun süredir yürüttüğü görevinden istifa eden Reşat Asrak, AK Parti İl Başkanlığı'na giderek Kastamonu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Reşat Asrak, Aday Adayı Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için görevinden istifa etti. Uzun süredir yürüttüğü görevinden istifa eden Asrak, AK Parti İl Başkanlığı’na giderek Kastamonu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Aday adaylık başvurusu sonrasında açıklamada bulunan Asrak; “Bugün, 2024 Mart ayında gerçekleşecek Yerel Yönetim Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurumu gerçekleştirmek üzere burada ve sizlerleyiz. AK Parti Kastamonu İl Teşkilatının kıymetli üyelerine, misafirlerimize ve basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kastamonu’da doğmuş, büyümüş, kamu kurumlarımızın çeşitli kademelerinde 27 yıl çalışmış bir kardeşiniz olarak bu süre zarfında biriktirdiğim tecrübelerimi yerel yönetimlere taşıyarak Kastamonu’ya daha farklı hizmet edeceğime inandığım için buradayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin önderliğinde 20 yılı aşkın süredir bu güzel ülkemize hizmet eden AK Parti’nin her bir mensubunu, Kastamonulu hemşerilerimizi ve halkımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize ve sadece işimize odaklanarak kısa sürede birçok konuda önemli mesafeler kat edeceğimize yürekten inanıyorum. Toplumun her kesimi ile eşgüdüm içerisinde, ötekisi olmayan, herkesi kucaklayan bir ekip ile sorunları çözmeye odaklanarak Kastamonu Belediyesi’ni başarılı ve saygın bir şekilde yönetmeye talibim. Hepinize teşriflerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme