• Haberler
  • Genel
  • Rektör Topal, mazbatasını YÖK Başkanı'ndan aldı

Rektör Topal, mazbatasını YÖK Başkanı'ndan aldı

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a rektörlük mazbatası YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından verildi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Rektörlük görevine layık görülmekten büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Rektör Topal, YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar’a, YÖK üyelerine ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Rektör Topal, geçtiğimiz 4 yıl boyunca üniversiteye ve ülkeye katma değer sağlama ve öğrencilere nitelikli bir eğitim sunma gayretinde bulunduklarını dile getirdi. Yeni dönemde ise bu anlayışı daha da güçlendirerek, şehir ve ülke için var gücümüzle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, ülkemizde ve yurtdışında Kastamonu Üniversitesi'nin adını daha fazla duyurmaya çaba göstereceklerini vurguladı.

YÖK Başkanı Özvar ise, Rektör Topal’ı tebrik ederek yeni döneminde başarılar diledi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme